RM Masterpiece

MALAY | ENGLISH

Live Every Moment, Love Every Day.

Simpan hari istimewa sekali seumur hidup u gaiss yang ditangkap gambar dengan cantik oleh RAREMotion Masterpiece.

Memori manis kahwin sehari kekal bersama pasangan cinta hati.

MALAYSIA MASTERPIECE PORTRAITURE

INTERNATIONAL MASTERPIECE PORTRAITURE

-Coming Soon-

SIAPA SUKA RAREMOTION MASTERPIECE?

Pasangan manis bakal berkahwin yang mahu setiap detik hari istimewa mereka ditangkap simpan bersama sesi gambar outdoor yang rare selepas majlis (Nikah/ Sanding/ Tandang).

Kami bermula dari Putrajaya , Malaysia dan sedang berkembang ke gambar kenangan manis di luar negara. Kami boleh travel ke lokasi u gaiss. Passport kami tersedia untuk terbang jadi sebahagian dari hari istimewa u gaiss. 

Pasangan dari JB , Melaka , Petaling Jaya , KL , Nilai , dan Putrajaya sudah tempah RAREMotion Masterpiece.  Orang utagha pula harapan kami, kami dengar tempat u gaiss ada banyak lokasi cantik untuk sesi outdoor.

Semak dan tempah tarikh u gaiss untuk dapat pakej potongan awal yang istimewa.

CARA TEMPAH RAREMOTION MASTERPIECE

STEP 1

Save The Date

Sama ada hari biasa atau hari minggu, kami boleh hadir untuk tangkap detik-detik manis majlis u gaiss. Semak dan tempah tarikh awal sebab ramai kahwin pada tarikh yang cantik.

STEP 2

Terangkan Majlis

Terangkan jenis majlis anda (Nikah / Sanding / Tandang) pada kami supaya kami boleh kongsi konsep - konsep sesi outdoor yang sesuai dengan majlis istimewa u gaiss.

STEP 3

Kekal Cantik

Jaga makan, minum dan aktiviti supaya u gaiss kekal cantik berseri - seri pada hari majlis. Jangan panik - panik. Sentiasa manjakan diri terus senyum setiap hari. 😀

STEP 4

Reminder

Semak & remind orang penting majlis yang telah ditempah u gaiss seperti dewan, MUA(make up artist) dan kami pada seminggu sebelum majlis supaya berjalan lancar.

Semak dan tempah tarikh u gaiss untuk dapat pakej potongan awal yang istimewa.

WEDDING DAY

“ Live Every Moment ,
Love Everyday ”

RAREMotion

Pelamin dah kemas. Kek dah habis makan. Baju pengantin dah simpan. Gambar sahaja yang tinggal sebagai kenangan abadi sekali seumur hidup hari cinta bersemi.

Tinggal 12 slot sahaja lagi untuk pakej potongan awal Early Bird tahun 2020.